OZ HELPT JE

EEN HANDJE

"Mijn vader is onverwacht in een rusthuis beland waardoor ik meer tijd heb vrijgemaakt om voor hem te zorgen. Daardoor ben ik op zoek gegaan naar iemand die mijn huishoudelijke taken kan overnemen. Voor mij is het zeer belangrijk dat ik erop kan rekenen."

Gert S., 52

"Ik heb altijd zelf gepoetst, maar nu wil ik graag meer tijd voor mezelf. Ik voel me er ook goed bij om zaken uit te besteden omdat ik er iemand anders werk mee geef en mijn steentje bijdraag aan de maatschappij."

Liselot T., 45

Onze tevreden klanten...

De troeven van een huishoudhulp via OZ

Waarom kiezen voor OZ?

1. Betrouwbare en vertrouwde hulp

Reken op een vaste huishoudhulp die wekelijks of tweewekelijks langskomt. Je huishoudhulp heeft bovendien een vast contract bij OZ.

Een huishoudhulp inschakelen maakt tijd vrij voor wat echt telt. Bovendien blijft het betaalbaar dankzij dienstencheques. Zo geniet je ook van het fiscale voordeel!

2. Dubbele winst

Jouw persoonlijke consulent is vlot bereikbaar en staat altijd voor je klaar.

3. Persoonlijke consulent

4. Kwaliteitsvolle huishoudhulp

Je huishoudhulp volgt regelmatig opleidingen en wordt optimaal begeleid door onze consulenten.

Je wil natuurlijk een poetshulp in huis met wie het klikt. OZ beschikt gelukkig over een uitgebreid netwerk van maar liefst 1.450 huishoudhulpen die regelmatig opleidingen krijgen. We vinden dus zeker iemand die bij je past.

Je huis in goede handen bij een OZ-poetshulp

De rimpelloze service van onze strijkdienst

Als je een volle strijkmand weg te werken hebt, duurt het wel even voordat je de bodem ziet. Via OZ vertrouw je je strijk toe aan huishoudhulpen die regelmatig opleidingen krijgen vol praktische tips. Zelfs je meest delicate wasgoed is bij hen in goede handen.

Vraag jouw huishoudhulp aan

OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten die elk hun eigen activiteiten organiseren.
* Voor klanten van OZ501 in orde met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud van goedkeuring CDZ.

Administratieve bijdrage: jouw garantie van kwaliteitNet zoals veel dienstenchequebedrijven rekent OZ een kleine administratieve bijdrage aan voor huishoudhulp. T.e.m. 31 december 2019 bedraagt die bijdrage € 0,41 per gepresteerd uur, met een maximum van € 75 per kalenderjaar. Vanaf 1 januari 2020 is dat 

€ 30 euro per semester. Dat bedrag dient dan enkel betaald te worden indien er in het betreffende semester minstens 30 uren huishoudhulp zijn gepresteerd. De facturatie gebeurt vóór de start van een nieuw semester. Werden er in het betreffende semester uiteindelijk minder dan 30 uren huishoudhulp gepresteerd? Dan storten we je die € 30 terug. 

Ben je ziekenfondsklant van OZ? Dan betaalt het ziekenfonds de administratieve bijdrage in jouw plaats*. Je zal hiervoor dan geen factuur ontvangen.

Meer info over huishoudhulpVraag jouw huishoudhulp aan
  • Een huishoudhulp brengt redding én creëert tijd die je kan besteden aan jezelf, je gezin, familie of vrienden.
  • Dankzij dienstencheques is het perfect betaalbaar: vanaf € 7,20/uur (na belastingaftrek) kun jij al rekenen op professionele poetshulp.
  • Betalen doe je met dienstencheques: handig én veilig.
  • OZ brengt je in contact met ervaren poetshulpen die regelmatig opleidingen en praktische tips krijgen. 
  • Dankzij de flexibele werking is het ook mogelijk om af en toe een huishoudhulp in te schakelen, wanneer jou het past.

Huishoudelijke hulp maakt je leven makkelijker

’s Avonds nog snel langs de supermarkt? Als dat al lukt, sta je met je overvolle kar aan de kassa aan te schuiven tussen een massa mensen met exact hetzelfde idee. Vermijd tijdverlies en stress, en gun jezelf rust door je huishoudhulp boodschappen te laten doen.

Boodschappen doen wordt ... boodschappen laten doen!

Heb je amper tijd om te koken, of is het fysiek te zwaar om nog lang achter het fornuis te staan? OZ helpt je om toch goed te eten. Je huishoudhulp kan namelijk lekker en gezond voor je koken.

Geen tijd voor een verse maaltijd?

Vraag meteen hulp in huis aan

Of vraag hier meer informatie.

Wist je dat iedereen beroep kan doen op poetshulp via OZ? Je hoeft geen klant te zijn van ons ziekenfonds!