Haal meer uit je ziekenfonds

Met OZ kies je voor een onafhankelijke organisatie met een frisse kijk op gezondheid. Wij maken het je graag gemakkelijk met service van topkwaliteit en een uitgebreid pakket voordelen waar je écht iets aan hebt.

Meteen online aansluiten

Advies op maat nodig?

Kom langs in een kantoor of nodig ons uit bij je thuis. Nog vragen? Mail of bel ons!

Maak hier je afspraak

Makkelijk, snel en gerust

Aansluiting bij

OZ betaalt niet enkel je doktersbezoeken en ziekenhuisfacturen terug. Daarbovenop bieden wij je een uitgebreid pakket aanvullende voordelen waar je écht iets mee bent.

Sluit nu aan

Overstappen naar OZ is kinderspel

Je hoeft enkel het online aansluitingsformulier in te vullen. De rest doen wij. Makkelijk, toch?

Als enige titularis betaal je € 8,54 per maand, ongeacht het aantal personen ten laste. Als beide partners ingeschreven zijn, dan betalen jullie samen € 17,08 per maand voor het hele gezin. In ruil geniet je tal van voordelen!

Voordelig tarief en tal van voordelen

Regel je ziekenfondszaken waar en wanneer je het zelf wil. Terugbetalingen consulteren, je brieven ontvangen en veel meer… Het kan allemaal handig en snel online. Mijn OZ is gratis en 24/7 beschikbaar.

Mijn OZ: jouw online ziekenfonds

OZ

Maak hier je afspraak

Advies op maat nodig?

Kom langs in een kantoor of nodig ons uit bij je thuis. Nog vragen? Mail of bel ons!

Tandverzorging

Sluit nu aan

Een betaalbare tandverzekering met een hoge terugbetaling voor het hele gezin. Of je nu blokjes, een stifttand of gewoon een tandvulling nodig hebt, reken op een hoge tegemoetkoming.

Meer info

Dentalia Plus

Hospitalisatie

Sluit nu aan

Een uitgebreide hospitalisatieverzekering met uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding, zonder jaarlijks grensbedrag of franchise. Geniet van het comfort van een eenpersoonskamer en een waarborg voor zware ziektes.

Meer info

Hospitalia Medium

Hospitalia Continuïteit

Sluit nu aan

Met Hospitalia ContinuÏteit blijf je beschermd tijdens een ziekenhuisopname. Ook als je werksituatie verandert. 

Meer info

Alles wat je van een ziekenfonds verwacht...

en extra verzekeringen van topkwaliteit!

Een frisse (en brede) kijk op gezondheid

OZ is jouw gezondheidsfonds. Gezond worden of blijven, daar draait het om. En dat gaat veel verder dan enkel het fysieke aspect. Ook jouw mentale en sociale gezondheid is voor ons van tel. Daar hebben we ons aanbod helemaal op afgestemd.

Gezondheid en zorg

De ziekteverzekering is voor iedereen in België verplicht. Daarnaast biedt OZ je nog tal van interessante aanvullende voordelen en extra verzekeringen. Wat echt het verschil maakt? Onze toegankelijkheid en service van topkwaliteit.

Hulp in het huishouden en kinderopvang

Het leven is al druk genoeg. Wij nemen je graag wat zorgen uit handen. Letterlijk, zelfs, via hulp bij het poetsen of strijken via dienstencheques, of met kwalitatieve kinderopvang. Zo krijg jij meer tijd voor wat écht telt.

Vakantie en ontspanning

Ontspanning is essentieel om je batterijen weer op te laten en in balans te blijven. Daarom bieden we een volledig vakantieaanbod voor jong en oud, in binnen- en buitenland.  Altijd met professioneel advies op maat.

Beweging, voeding en inspiratie

Bij OZ helpen we je graag om je goede voor-nemens in de praktijk om te zetten. Kies uit talrijke boeiende info- en doesessies, of laat je adviseren rond beweging of voeding. Zo voorkomen we samen gezondheidsproblemen en medische kosten.

Benieuwd hoe je meer uit je ziekenfonds haalt? Bereken dan in enkele minuten vrijblijvend je voordeel met de handige calculator. We houden daarbij rekening met de samenstelling van je gezin en wat jij belangrijk vindt.

Bereken je voordeel

Bereken je voordeel

Word vandaag nog klant...

OZ betaalt niet enkel je doktersbezoeken en ziekenhuisfacturen terug. Daarbovenop bieden wij je een uitgebreid pakket aanvullende voordelen waar je écht iets mee bent.

Aansluiting bij

Sluit nu aan

OZ

Liever op papier? Download de aansluitingsdocumenten.

Terugbetalingen binnen 7 dagen

Service en advies op maat

Gratis persoonlijk digitaal loket Mijn OZ

Persoonlijk klantenadvies?

Maak een afspraak bij een OZ-kantoor in je buurt.
Ben je al klant? Meld je dan aan bij Mijn OZ.

Maak een afspraakMijn OZ

Vragen?

Stel ze gerust, we staan voor je klaar.

Je kan ons elke werkdag bereiken van 9u tot 12u en van 13u tot 16u.

Wat is mijn OZ?

Regel je ziekenfondszaken waar en wanneer je het zelf wil. Terugbetalingen aanvragen, je brieven ontvangen en veel meer… Het kan allemaal handig en snel online. Mijn OZ is gratis en 24/7 beschikbaar.

Bekijk video

Mijn OZ

Verzekeringen op maat van jouw behoeften

OZ biedt extra verzekeringen aan die perfect aansluiten bij jouw noden. Vul je gezinssituatie in en kies vervolgens de verzekering die bij je past. Je krijgt een overzicht van jouw bijdragen voor je persoonlijke verzekeringen, helemaal op maat van jouw wensen.

Simulatie starten

Al verzekerd via je werkgever?

Heb je een hospitalisatieverzekering via je werkgever? Wat als je van werk verandert of plots ontslagen wordt? Of als je met pensioen gaat? Ben je dan nog steeds goed verzekerd?

Ontdek onze continuiteitsoplossing voor hospitalisatie